Pas një takimi të keq, një burrë dhe një grua ngecin me njëri-tjetrin në një resort familjar, ku tërheqja midis tyre fillon të rritet dhe fëmijët e secilit përfitojnë nga kjo marrëdhënie në lulëzim.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot