Pasi zbuloi një video ku ka pamje të asaj që mund t’i ketë ndodhur së motrës, Hedhërit, Xhejmsi dhe miqtë e tij i drejtohen pyllit, që mendohet se është i mallkuar nga një shtrigë. Ky është një udhëtim drejt të panjohurës dhe kërkimit të së vërtetës.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.4/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload