Historia e vërtetë e “Bardhoshi” Bolxhër, vëllai i një senatori shteti dhe krimineli më famëkeq në historinë e Bostonit të jugut, i cili u bë një informator i FBI-së për të hequr qafe një familje Mafie që preku territorin e tij.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

Openload

Openload