Një aktor i harruar, që dikur ka luajtur rolin e një superheroi ikonë, lufton me egon e tij dhe mundohet të rikuperojë familjen e tij, karrierën dhe vetveten gjatë ditëve para hapjes së një pjese Broduei.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot