Një mashtrues alarmohet kur merr vesh se do futet në burg për mashtrim dhe punëson një mjeshtër të arteve marciale i cili do ta përgatisë atë për situatat e vështira që e presin ne burg duke e kthyer në një ekspert të arteve marciale.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox