Një dramë rreth zgjimit të piktores Margaret Kin, suksesit të saj fenomenal në vitet 1950, dhe vështirësitë ligjore pasuese që pati me burrin e saj, i cili mori vlerat e punës së saj në vitet 1960.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot