Një afarist i lartë i korporatave dhe udhërrëfyesi i tij i varfër dhe i ri luajnë një lojë të rrezikshme gjatë një gjuetie në shkretëtirën Mojave.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot