Kampioni i video lojërave, Maks Troj zbulon se eventet që po ndodhin në një video-lojë, po ndodhin në jetën reale dhe do t’i duhet t’i bashkojë forcat me protagonistin e lojës në mënyrë që të ndalojë një plan mizor në qytet.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier