Çarli është një 18 vjeçar i mundimshëm që arratiset nga një qendër rehabilitim, por kur kthehet në shtëpi në Los Anxhelos, prindërit e tij ndërhyjnë dhe e detyrojnë të shkojë në një rehabilitim për të rritur. Aty, ai takon një vajzë të bukur por të mundimshme, Evën, dhe është i detyruar të luftojë me drogën, dashurinë e paarritshme dhe prindër të përçarë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload