Një histori e mbinatyrshme me sfond Jugun, “Krijesat e Bukura” tregon përrallën e dy dashnorëve të destinuar: Itanit një djaloshi që mezi pret të largohet nga qyteza e tij e vogël dhe Lenës (Alice Englert), një vajze të re misterioze. Së bashku, ata zbulojnë sekrete të errëta për familjet, historinë dhe qytezën e tyre.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af