Një adoleshente agjente që do një adoleshencë normale shtiret sikur vdes dhe regjistrohet në një gjimnaz periferik. Ajo shumë shpejt mëson se t’I mbijetosh ujërave të trazuar të gjimnazit është më sfiduese se spinuazhi ndërkombëtar.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot