Me martesën, diplomimin, dhe botën e vërtetë që po i shfaqen në horizont, Kaleb Fuller, përsëritësi i vitit të fundit, mbledh skuadrën e vjetër për një garë të fundit në futbollin amerikan intrashkollor.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Mega

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

V-Vids