Ngjarja fokusohet në historinë e një burri i cili vuan nga ndergjegjësimi nën anestezi dhe e gjen veten zgjuar dhe të ndërgjegjshëm, por nën paralizë gjatë operacionit të zemrës. Së ëmes i duhet të ndeshet me djajtë e saj të brëndshëm kur një kthesë e papritur ngjarjesh ndodh për ta, ndërsa përpiqet të zbërthejë historinë që fshihet pas të shoqes së re të së birit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot