Kur Kallum Linç eksploron kujtimet e paraardhësit të tij, Agilarit, dhe fiton aftësitë e një Vrasësi Mjeshtër, ai zbulon që është pasardhës i shoqërisë sekrete të vrasësve.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

Openload

Openload