Keiti Kempenfelt vendos të bëjë një vit pushim para se të filloj shkollën e lartë për të zbuluar se kush është në të vërtetë duke hapur një blog dhe duke publikuar atje çdo sekret të sajin. Me kalimin e kohës Keiti fillon të gjejë disa anë të errëta nga e kaluara e saj.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot