Rentoni ka krijuar një makineri, e cila ka shkaktuar që koha të ripërsëritet gjatë një grabitjeje në shtëpinë e tij. Gjithashtu ai do të përpiqet të shpëtojë ish të dashurën e tij dhe ndërkohë do të mësojë se kush e ka vënë nën shënjestër dhe përse.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.5/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile