Kur një grup terroristësh bëjnë komplot për të sulmuar Shtetet e Bashkuara, një njësi speciale ushtarake hetimore duhet të identifikojë, depërtojë dhe neutralizojë kërcënimin.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:2.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af