1941. Në Francën e përgjumur në shekullin e 19-të, të qeverisur nga avulli dhe Napoleoni V, ku shkencëtarët zhduken në mënyrë misterioze, Avril, një adoleshente, shkon të kërkojë prindërit e saj shkencëtarë të humbur.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier