Bazuar në librin komik nga krijuesi i “Ghost in the Shell”, Dunani një ushtarake e re dhe shoku i saj sajborg Briorius i mbijetojnë apokalipsit pas Luftës së Tretë Botërore në Nju Jork në kërkim të shpresës për njerëzimin, qytetit të Olimpusit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot