Dy bashkëjetuese me një marrëdhënie varësie, në prag të dëbimit nga banesa, largohen nga Nju Jorku në kërkim të diellit të Los Anxheloesit, ku miqësia e tyre testohet nga një mundësi për famë, një lexuese fati dhe një hallë e pasur, flirtuese.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot