Bazuar në historinë e jashtëzakonshme të vërtetë të operacionit Antropoid, misioni i luftës L.II.B për të vrarë drejtorin e SS, Reinhard Heidrik, arkitektin e Zgjidhjes Përfundimtare dhe njeriut të tretë në hierarkinë naziste, pas Hitlerit dhe Himlerit.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Openload

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

 Openload

  Upload