Aleks Daniliuk është një adoleshent që mëson marifetet e programimit kompjuterik. Kur familja e tij fillon të ketë probleme financiare, ai i futet jetës së krimit në internet dhe vjedhjes së identiteteve, i mbushur me inat për bankat. Gatë rrugës njihet me Sajin, një batakçi rrugësh i cili e prezanton me shkëmbimin në tregun e zi, dhe me Kirën, një hakere të re e cila nuk është vërtet ajo që duket.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.4/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload