Një vajzë e birësuar, e cila jeton me nënën e saj të keqe birësuese, e sheh jetën e saj të ndryshojë kur biznesmeni pasanik dhe kandidati për kryetar bashkie i Nju Jorkut, Uill Staks, bën një lëvizje gjatë fushatës që e përfshin edhe atë

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot