Bobi dhe Xhudi e kalojnë kohën duke vjedhur dhe duke mashtruar ndërkohë që jetojnë në makinën e tyre të prishur derisa janë të detyruar të përballen me të vërtetën që fshihet pas marrëdhënies të tyre.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Uplea

Userfiles

Hugefiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

Vidup