Një 17-vjeçar ndodhet midis familjes së tij kriminele dhe një detektivi që mendon se mund ta shpëtojë atë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot