Një përshkrim fiktiv i së ardhmes ku një organizatë terroriste globale bashkohet me Kombet e Bashkuara për të prishur rrjetin elektrik të Shteteve të Bashkuara dhe për të vendosur ligjin ushtarak. Do duhet një familje e dedikuar patriotësh të armatosur me aftësi të mira mbijetese dhe pjesa e mbetur e amendamentit të dytë për të shpëtuar Amerikën dhe për të rivendosur lirinë e saj.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.7/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile