Xhek Xhastis është një polic i Departamentit të Policisë së Los Anxheles, që është pezulluar nga forcat policore për shkak të veprimeve të pamatura ndërkohë që luftonte krimin. Xhek udhëton në një qytet në kufi të Teksasit dhe I meson sherifit të korruptuar llojin e tij të drejtësisë vdekjeprurëse.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot