Në një kohë kur superheronjtë kishin humbur fondet qeveritare dhe mbështetjen e qytetarëve, një superhero takon një vajzë e cila e ndihmon të kaloj krizën e tij emocionale.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot