Një vajzë takohet me një djalë në Hong Kong dhe të dy bëjnë një shëtitje e cila do t’u shtrojë këtë pyetje: Çfarë ndodh kur takohesh me personin e duhur në kohë të gabuar?
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.5/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDOWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile