Kur korrieri me biçikletë, Kris është dëshmitar në një vrasje, instikti i tij i parë është të largohet. Por kur kurioziteti e rikthen në atë ngjarje, ai zhytet në botën e korrupsinit, fuqisë politike dhe garave të paligjshme të biçikletave.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload