Pesë bashkëbanorë, të mbushur me armiqësi, bëjnë një komplot për të organizuar një festë të shfrenuar, pa e marrë vesh pronarja e tyre. Gjërat dalin jashtë kontrollit dhe të gjithë kalojnë më tepër nga çfarë kishin menduar.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:2.8/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile