Ana është një vajzë moderne, e pavarur dhe beqare, e përqëndruar në punën e saj dhe gjatë gjithë kohës duke bërë qejf. Por gjithçka ndryshon kur ish- i dashuri i saj rikthehet pas shumë vitesh i harruar.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.5/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload