Një pilot i Luftës së Dytë Botërore, një bombardues dhe një radist gjejnë veten në mëshirë të fatit një varkë shpëtimi, pa ushqim apo ujë, pasi u detyruan të braktisnin aeroplanin e tyre gjatë një misioni zbulimi.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot