Kjo histori eksploron dashurinë, format që merr, mënyrat se si na ndryshon dhe rrugën e lodhshme drejt së cilës na çon. Është udhëtimi i dy personazheve, Alizeh dhe Ajan të cilët ecin nëpër jetë, dashuri dhe thyerje zemre.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.8/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload