E bazuar në best-sellerin ndërkombëtar nga Amos Oz, A Tale of Love and Darkness (Një Tregim Dashurie dhe Errësire) është historia e rinisë së tij, e vendosur në fundin e sundimit të Britanisë mbi Palestinën dhe në fillimet e shteti të Izraelit. Filmi hyn në detaje në lidhjen e djalit me nënën e vet dhe në fillimet e tij si shkrimtar, duke parë se çfarë ndodh kur, historitë që tregojmë, bëhen historitë që jetojmë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload