Alan Klei, një agjent shitjesh dikur i suksesshëm, dërgohet nga kompania e tij t’i shesë mbretit të Arabisë Saudite një program holografik. Gjatë qëndrimit të tij në këtë vend, ai arrin të gjejë veten dhe të lërë pas dështimet e së shkuarës.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier