Familja e Darsit dukej si familja perfekte me jetën perfekte. Me fëmijë të zotët në jetë dhe një burrë shembullor që do ta donte çdo grua. Por çdo të ndodhë kur Darsi të zbulojë sekretin e errët të burrit të saj pas 25 vitesh martesë të lumtur?

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot