“Konspiracion Besimi” : Një letër e vjetër që ka udhëtuar përtej oqeanit shumë kohë më parë, gjendet në Jutland. Letra është e vështirë të deshifrohet, por kur hetuesi danez nga Sektori Q e merr, personalitetet e çuditshme në sektor gjejnë një kënd të ri dhe mundohen të zbulojnë dhe një tjetër çështje të vjetër dhe të ligë edhe pse pistat ishin të pakta.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier