Pas një beteje apokaliptike midis njerëzve dhe robotëve, bota është shkatërruar dhe në të nuk ka asnjë jetë njerëzore. Një loder me emrin 9 zgjohet në botën e shkatërruar dhe tashmë është në dorën e tij dhe tetë lodrave të tjera të udhëhequra nga frikacaku me emrin 1 për të shkatërruar robotët njëherë e përgjithmonë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox