Kur një vrasës serial të cilin ai arriti ta gjente dhe ta vinte pas hekurave del në liri, një psikolog i policisë shkencore dhe pedagog i njohur merr një telefonatë duke e lajmëruar se ka 88 minuta jetë…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload