Arjuni do të shkojë për të takuar të fejuarën e tij në Gjykatën e Lartë, por e fejuara e tij do të vritet atje. Ai do të marrë peng 7 persona dhe do t’i japë një limit prej 7 orësh për të gjetur vrasësin një policeje nga një qytet tjetër.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload