Dy hajdutë bankash të dale në pension, bien dakord për një punë të fundit. Një fytyrë nga e shkuara e tyre u vjedh paratë dhe i ndan ato në 7 valixhe, ku secila lihet me një person që ata njohin. Nëse ata marrin valixhen, viktima vdes, nëse ata nuk arrijnë në kohë, viktima vdes, nëse ata ngatërrohen me kurthet, vdesin të gjithë. Dita e tyre kalon nga e keqe në akoma më të keqe ndërkohë që ata hasin të gjitha fytyrat nga e shkuara dhe u duhet të marrin vendime të vështira.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: -/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot