Henri Roth është një burrë që ka frikë të angazhohet në një lidhje derisa ai takon të bukuren Lusi. Ata takohen dhe Henri më në fund mendon se ka gjetur vajzen e ëndrrave të tij, derisa ai zbulon se ajo ka humbje kujtese në përiudha të shkurtëra dhe e harron atë fill ditën tjetër.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.8/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload