Pas kalimit të shkollës së mesme (dy herë), oficerët Shmid dhe Xhenko përballen me ndryshime të mëdha kur infiltrohen në një universitet vendor.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.7/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt

Sockshare

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot