Një djalë naiv merr identitetin e një burri të vdekur dhe më pas e gjen veten në një botë pushteti, dhune dhe shansi për mbijetesë ku jetët e njerëzve varen nga kumari.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot